o nama

Meridijan je obiteljska firma osnovana 1993 godine. Tijekom godina stekli smo iskustvo u iznajmljivanju plovila te se razvili u moderno organiziranu tvrtku koja nudi najviše standarde, kvalitetu i sigurnost, uz punu profesionalnu podršku u iznajmljivanju, prodaji i servisu plovila.

Prijateljski i individualni pristup svakom gostu je ono što nas razlikuje od drugih.
Od Vašeg upita, potvrde rezervacije, dolaska u našu bazu, tijekom check-ina i check-outa, uvijek Vam stojimo na raspolaganju.

Flota od 17 jedrilica te katamaran i motorni brod nalaze se u Marini Zadar (centar).
Možete birati između jedrilica vodećih europskih proizvođača kao što su Jeanneau, Beneteau i Bavaria u rasponu 32-51 stope, a tu su još i motorni brod Swift Trawler 42 te katamaran Nautitech 441.

Naš tim (mehaničar, električar, stolar, skiperi i čistačice) dobro se brine za sve naše brodove tijekom cijele godine. Prije početka sezone svaki se brod diže iz mora, stavlja se novi zaštitni premaz, polira se i vrše se potrebni popravci kobilice ili kormila. Brodski motori u potpunosti se provjeravaju prije početka sezone, a onda opet prije svakog check-ina. Naš cilj je osigurati Vam savršen odmor bez ikakvih problema s brodom, ali ako se nešto nepredvidivo dogodi, mi smo tu da Vam pomognemo u najkraćem mogućem roku.

Ako trebate ponudu za dnevni čarter ili biste iznajmili jednu kabinu na brodu, želite na tjedan dana jedrenja sa ili bez skipera, molimo da nas kontaktirate.
Pomoći ćemo Vam da doživite savršen odmor u Hrvatskoj.